Leefstijl- en Voedingsadvies en coaching

Door een voeding- en leefstijlanalyse krijg je inzicht in je voedingspatroon en leefstijl. Aan de hand van deze analyse geef ik je praktische tips en tijdens mijn begeleiding leer ik je verbeteringen door te voeren die voor jou haalbaar zijn. Hierdoor kun je je in korte tijd energieker, gezonder, sterker of lekkerder in je vel voelen. Je wordt je bewuster van wat je zelf kunt bijdragen aan oa je welzijn, energieniveau en gewicht.

Leefstijl Voeding Coaching

Leefstijl- en Voedingsanalyse - Werkwijze

De start naar een betere gezondheid

Een leefstijl- en voedingsanalyse begint met een telefonisch gesprek om met elkaar kennis te maken.

Als je wilt starten, plannen we het eerste gesprek en krijg je van mij een digitale vragenlijst. De vragenlijst betreft onder andere de volgende vitaliteitsgebieden: voeding beweging, ontspanning, slapen, roken en alcohol. Ook zal ik je vragen gedurende een week een voedingsdagboek bij te houden.
Tijdens het eerste gesprek van 90 minuten gaan we dieper in op jouw doel en de antwoorden die je hebt gegeven. Daarnaast weeg en meet ik je. Je gaat naar huis, met een aantal praktische tips over het verbeteren van je voeding- en leefstijl. Sta je ervoor open om je voeding met supplementen aan te vullen, dan geef ik je hiervoor ook een passend advies. Tenslotte maken we de twee vervolgafspraken.

Na afloop van ons gesprek werk ik de tips schriftelijk voor je uit.

De 2 vervolggesprekken duren 60 minuten en vinden plaats na 2 weken en vervolgens na 3 tot 4 weken. Hierin evalueren we hoe het implementeren van de voedings- en leefstijladviezen je vergaat, krijg je aanvullende tips en indien gewenst coach ik je op punten waar je tegenaan loopt. Ook weeg- en meet ik je weer.

Start nu!

Wil jij een goede start maken met een gezond voedingspatroon en betere leefstijl? Voeg direct de daad bij het woord en maak een kennismakingsafspraak.

Informatie en registratie gegevens

“Ik val als Kwaliteitstherapeut en CAT-vergoedbaar onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie www.gatgeschillen.nl.”
Scroll naar boven