Voel je vitaal, sterk en in balans – van binnen en buiten.

Neem de regie!

Bij Feed Your Core vind je een holistisch aanbod dat jouw gezondheid en welzijn centraal stelt. Of je nu kiest voor orthomoleculaire therapie, integrale leefstijl- en vitaliteitscoaching of Pilates, ik begeleid je persoonlijk en op maat naar een betere balans tussen lichaam en geest. Samen werken we aan meer energie, kracht en vitaliteit, afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. Ontdek wat bij jou past en zet de eerste stap naar een gezonder leven.

WAT IK JE KAN BIEDEN

Mijn Aanbod

Of je nu worstelt met gezondheidsklachten, meer energie wilt of simpelweg beter in je vel wilt zitten – ik help je graag op weg naar een evenwichtig en vitaal leven.

Orthomoleculaire Therapie

Orthomoleculaire therapie is een natuurlijke behandelwijze die zich richt op het herstellen van de balans in je lichaam met behulp van de juiste voedingsstoffen.

Vitaliteitscoaching

Vitaliteits coaching is gericht op het realiseren van blijvende gedragsverandering op het gebied van vitaliteit, leefstijl en stressmanagement.

Pilates

Pilates is een veelzijdige en effectieve trainingsmethode die het lichaam op een functionele en holistische manier versterkt, met als doel een betere balans, kracht en lichaamsbewustzijn.

Orthomoleculaire Therapie

  • Herstel van balans: Orthomoleculaire therapie richt zich op het herstellen van de balans in het lichaam met de juiste voedingsstoffen.
  • Aanvulling van tekorten: Tekorten aan essentiële stoffen zoals vitamines en mineralen worden aangevuld om het lichaam te ondersteunen.
  • Persoonlijke aanpak: De therapie is op maat gemaakt en helpt bij zowel preventie als behandeling van gezondheidsklachten.

Vitaliteitscoach

  • Gezonde leefstijl: Als vitaliteitscoach help ik jou bij het vinden en behouden van een gezonde balans tussen voeding, beweging en rust.
  • Persoonlijke begeleiding: Samen stellen we doelen op maat om je energie, veerkracht en algehele welzijn te verbeteren.
  • Mentale en fysieke ondersteuning: Naast fysieke gezondheid besteden we ook aandacht aan stressmanagement, mindset en mentale fitheid.

Pilates

  • Kracht en flexibiliteit: Pilates versterkt je spieren, verbetert je houding en maakt je lichaam flexibeler.
  • Core focus: De oefeningen richten zich vooral op de core (buik, rug en bekken), wat zorgt voor een sterk en stabiel lichaam.
  • Geschikt voor iedereen: Pilates kan worden aangepast aan verschillende niveaus en helpt bij het voorkomen en herstellen van blessures.
WERKEN AAN JOUW VITALITEIT BEGINT HIER

Pakketten

Metabolic
Balance

Metabolic Balance is een persoonlijk voedingsplan dat jouw stofwisseling optimaliseert, helpt bij gewichtsbeheersing en je gezondheid duurzaam verbetert door op maat gemaakte voedingsadviezen.

EMB
test

De Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) geeft inzicht in mogelijke tekorten en verstoringen in je lichaam, waardoor je gerichter kunt werken aan jouw gezondheid.

Glucose
sensor

Met de glucose sensor monitor je je bloedsuikerspiegel continu, zodat je inzicht krijgt in de effecten van voeding en leefstijl op jouw bloedsuikerwaarden.

Leefstijl en Voedings Analyse

Een uitgebreide analyse van je leefstijl en voeding geeft inzicht in verbeterpunten, zodat je gericht kunt werken aan een gezonder en vitaler leven.

Privé
Pilates

Privé Pilates lessen zijn volledig afgestemd op jouw behoeften en doelen, gericht op het versterken van je core, verbeteren van flexibiliteit en het voorkomen van blessures.

Heb je vragen over deze pakketten? Stuur mij gerust een bericht via de contactpagina

Het vitale pad bewandel jij, ik ben je gids daarbij

Informatie en registratie gegevens

“Ik val als Kwaliteitstherapeut en CAT-vergoedbaar onder Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie www.gatgeschillen.nl.”
Scroll naar boven